ВИЦ

Двајца другари

- "Слушнав дека формираш група?"
- "Да, вусшност квартет."
- "Тоа значи дека сте четворица во групата?"
- "Не, тројца."
- "Како тројца!?"
- "Јас и мојот брат."
- "Што!? Чекај малку... ти имаш брат?"
- "Немам... зошто прашуваш?"

ТОП ВИДЕО

Се што ви треба брзо да го изладите пивото е шише со компримиран воздух во спреј, достапно во продавниците за техничка стока...

ДЕВОЈКА НА ДЕНОТ

ГАЛЕРИЈА - Женски тела прекриени со тетоважи
tetovazi
 
tetovazi1
 
tetovazi2
 
tetovazi3
 
tetovazi4
 
tetovazi5
 
tetovazi6
 
tetovazi7
 
tetovazi8
 
tetovazi9
 
tetovazi10
 
tetovazi11
 
tetovazi12
 
tetovazi13
 
tetovazi14
 
tetovazi15
 
tetovazi16
 
tetovazi17
 
tetovazi18
 
tetovazi19
 
tetovazi20
 
tetovazi21
 
tetovazi22
 
tetovazi23
 
tetovazi24
 
tetovazi25
 
tetovazi26
 
tetovazi27
 
tetovazi28
 
tetovazi29
 
tetovazi30
 
tetovazi31
 
tetovazi32
 
tetovazi33
 
tetovazi34
 
tetovazi35
 
tetovazi36
 
tetovazi37
 
tetovazi38
 
tetovazi39
 
tetovazi27
 

 

 

24FUDBAL.com.mk

Генералниот извршен директор на Милан, Адриано Галијани признава дека напр...
’Романтичарите’ со предност од еден гол ќе патуваат следната недела на гос...
Спортскиот директор на ’Волците’, Клаус Алофс не е заинтересиран за трампа...
Медиумите од ’Островото’ пренесуваат дека се вжештува трката за потписот н...

Mobile24.mk

ГАЛЕРИЈА

ИГРИ

Pirates and Treasure
Sniper team
Shopping Cart Hero 3
Achilles 2
Hey You Are a Box
Let the Bullets Fly 2

Hot & Sexy

Девојките во летниот период се секогаш поатрактивни затоа што носат помалку облека на...
Американската актерка и манекенка Шарлот Мекини (21) сака да ги сподели своите маки с...
Јапонката Паулина има одлично бело тело, а кога ќе почне да се вртка од сите страни, ...