ВИЦ

Градски автобус. Одеднаш од некаде се слуша блекање на коза. Луѓето почнуваат да се гледаат и да бараат со поглед каде е козата. Звукот се повторува.

Еден маж вади од џепот мобилен телефон и вели:
– Кажи, душо…


ТОП ВИДЕО

Типот решил да флертува со сите жени со полициска униформа...

ДЕВОЈКА НА ДЕНОТ

ГАЛЕРИЈА - Романтика на секој чекор
cekor1
 
cekor2
 
cekor3
 
cekor4
 
cekor5
 
cekor6
 
cekor7
 
cekor8
 
cekori9
 
cekori10
 
cekori11
 
cekori12
 
cekori13
 
cekori14
 
cekori15
 
cekori16
 
cekori17
 
cekori18
 
cekori19
 
cekori20
 
cekori21
 
cekori22
 
cekori23
 
cekori24
 
cekori25
 
cekori26
 
cekori27
 

 

 


24FUDBAL.com.mk

Македонија | Давид Бабунски постигна убав погодок за водство на Јокохама о...
Франција | Медиумите од Шпанија пишуваат за можноста ПСЖ да го ангажира Кр...
Македонија | Вардар – Пелистер дефинитивно под рефлектори, се најавува спек...
Франција | Медиумите од Франција пишуваат дека Нејмар по само три месеци с...

Mobile24.mk

ГАЛЕРИЈА

ИГРИ

Pirates and Treasure
Sniper team
Shopping Cart Hero 3
Achilles 2
Hey You Are a Box
Let the Bullets Fly 2

Hot & Sexy

Лијана Декер без проблем се соблекува пред камерата, само што овој пат нема многу екс...
Начинот на кој погледнува, се врти и воздивнува, нема да ве остави рамнодушни...
Esquire е престижен магазин и затоа мора да позираат исклучиво жешки девојки за него....