ВИЦ

Разговараат мажот и жената во влашко семејство:
– Ти мори, зошто си извадила ново пакетче чај?
– Затоа што на старото му се скина конецот.
– Па не можеше ли да го врзеш?!


ТОП ВИДЕО

Овие секојдневни нешта можеби ги користиме погрешно... проверете на видеото одоздола...

ДЕВОЈКА НА ДЕНОТ

Поважни телефони

Повикувачки кодови за градовите во Македонија

Скопје

02

Куманово

031

Кочани

033

Гевгелија

034

Гостивар

042

Велес

043

Тетово

044

Кичево

045

Прилеп

048

Струмица

034

Штип

032

Охрид

046

Битола

047


ПОВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ

ПОЛИЦИЈА

192

ВОЕНА ПОЛИЦИЈА

02/3227-700
02/3220-547

РЕПУБЛИЧКИ ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ

975

ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА

193

БРЗА ПОМОШ

194

РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ

195

АМСМ - помош на патишта

196

АМСМ - информативен центар

9801

АВТО ПОМОШ НА ПАТ (нон-стоп)

9159

ЦАРИНА

197

МАТИЧНА СЛУЖБА - ГУВР

02/3117-766
02/3117-037

САЛА ЗА ВЕНЧАВАЊЕ - СКОПЈЕ

02/3118-250


ПТТ УСЛУГИ

БУДЕЊЕ

180

ТОЧНО ВРЕМЕ

185

ИНФОРМАЦИИ

188

ТЕЛЕГРАМИ

186

МЕЃУНАРОДНА ЦЕНТРАЛА

182

МЕЃУГРАДСКА ЦЕНТРАЛА

901

ПТТ СЕРВИС

02/3233-300

ПРИЈАВА НА ДЕФЕКТИ

177

ЕМС - БРЗА ПОШТА

15000

ДХЛ - БРЗА ПОШТА

02/3121-111

ТНТ - ЕКСПРЕС ПОШТА

02/2468-922
02/2469-007

ФЕДЕКС - БРЗА ПОШТА

02/3137-233
02/3137-044


СООБРАЌАЈ

МЕЃУГРАДСКА АВТОБУСКА СТАНИЦА СКОПЈЕ

02/2466-313
02/2466-011

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

02/2402-388

ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА

02/3234-255
02/3164-255

АЕРОДРОМ СКОПЈЕ

02/3148-336
02/3148-333

АЕРОДРОМ ОХРИД

046/252-842

МАТ

02/3292-300
02/3292-333

МАТА РЕЗЕРВАЦИИ

02/3239-175

АВИОИМПЕКС

02/3112-412

АДРИА ЕРВЕЈС

02/3117-009

КРОАЦИЈА ЕРЛАЈНС

02/3115-858

ЈАТ

02/3229-078

АУСТРИЈАН ЕРЛАЈНС

02/3216-120

ЛУФТХАНЗА

02/3216-120

МАЛЕВ

02/3111-214


АМБАСАДИ И ДИПЛОМАТСКИ ПРЕТСТАВНИШТВА

Австрија

02/3109-550

Австралија

00 381 11 624 655 (Белград)

Албанија

02/2614-636

Белгија

02/3136-209

Бугарија

02/3116-320
02/3229-444

Велика британија

02/3299-299
02/3109-941

Германија

02/3093-900

Грција

02/3219-260

Данска

(+43-1) 5127904 (Виена)

Италија

02/3236-500

Иран

02/3217-420

Јапонија

+43-1-53192353 (Виена)

Црна гора

02/3227-277

Норвешка

02/3129-165

Полска

02/3119-744

Романија

02/3228-055
02/3228-057

Руска федерација

02/3117-160

Словенија

02/3178-730
02/3176-663

САД

02/3116-180

Турција

02/3113-270

Унгарија

02/3063-423
02/3063-197

Франција

02/3118-749
02/3117-574

Холандија

02/3109-250

Хрватска

02/3127-350

Швајцарија

02/3103-330

Шведска

+381-11-2069200 (Белград)


БЕНЗИНСКИ ПУМПИ - СКОПЈЕ

Индустриска

02/2550-032

Партизанска

02/3090-166

Белви

02/2751-305

Ченто

02/2550-058

Визбегово 1

02/2600-394

Визбегово 2

02/2650-676

Катланово

02/2721-008

Лисиче

02/2400-124

Трговски центар

02/3296-535

Сајмиште 2

02/3290-045

Чаир

02/2600-050

Бутел

02/2600-026

Драчево

02/2700-804

Кисела Вода

02/3296-510

Илинденска

02/3090-441

Ѓорче Петров

02/2036-013

Влае 2 (работат 24 часа)

02/2050-992

Иво Рибар Лола

02/3090-396

Козле

02/3090-562

Сајмиште 1

02/3298-225

Белимбегово

02/2751-152

Автокоманда

02/3173-714

Француски гробишта

02/3298-320

Аеродром

02/2400-916

Петровец

02/2561-297

Орце Николов

02/3298-325

Влае 1 (работат од 6 до 20 часот)

02/2050-037

Топанско Поле (работи од 6 до 22 часот)

02/2600-049

АМСМ (работи од 6 до 24 часот)

02/3298-405


КОМУНАЛНИ УСЛУГИ - СКОПЈЕ

ТОПЛИФИКАЦИЈА - дежурна служба

02/3076-200

ЕЛЕКТРО СКОПЈЕ - дежурен диспечер

02/3161-454

- служба за наплата

02/3116-099

- улично осветлување

02/2622-789

ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА - дежурна служба

02/3073-010
02/3224-963

КОМУНАЛНА ХИГИЕНА - дежурна диспечер

02/3224-961

ОЏАЦИ - ОЏАЏАРСКИ УСЛУГИ

02/2440-293

ПЛАМЕН

02/2650-230


ЗДРАСТВЕНИ ОБЈЕКТИ - СКОПЈЕ

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

02/3147-147

ГРАДСКА ОПШТА БОЛНИЦА

02/3235-000

ВОЕНА БОЛНИЦА

02/3283-000

ДЕТСКА БОЛНИЦА - КОЗЛЕ

02/3085-761

НЕУРОМЕДИКА

02/3130-000

ОРТОПЕДСКА КЛИНИКА "МАЈЧИН ДОМ"

02/3147-004
02/2462-636

СТОМАТОЛОШКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

02/3299-000

ГИНЕКОЛОШКА - АКУШЕРСКА КЛИНИКА

02/3147-147

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО - ЧАИР

02/2611-033

ПЗО СИСТИНА МЕДИКАЛ

02/3073-335


ВЕТЕРИНАРНИ БОЛНИЦИ - СКОПЈЕ

ВЕТЕРИНАРНА БОЛНИЦА

02/3120-129
02/3115-756

НЕУРОМЕДИКА - ВЕТЕРИНАРНА СТАНИЦА

02/3231-000

"ПЕТ-ВЕТ" - АМБУЛАНТА ЗА МАЛИ ЖИВОТНИ

02/3178-656


ДОМАШНА ПОСЕТА - СКОПЈЕ

ЦЕНТАР

02/3134-661

КАРПОШ

02/3061-258

КИСЕЛА ВОДА

02/2469-590

ГАЗИ БАБА

02/2622-331

ЧАИР

02/2622-331


ДЕЖУРНИ ПОЛИКЛИНИКИ - СКОПЈЕ

БУКУРЕШТ

02/3064-088

ИДАДИЈА

02/3113-033

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

02/2031-022

ЈАНЕ САНДАНСКИ

02/2463-277

ДРАЧЕВО

02/2795-112

ЧАИР

02/2611-506

ШУТО ОРИЗАРИ

02/2651-696

БИТ ПАЗАР

02/3134-534

ЧЕНТО

02/2522-351

НЕУРОМЕДИКА

02/3133-313


ДЕЖУРНИ АПТЕКИ - СКОПЈЕ

ЗЕГИН (МНТ- подрум)

02/3117-614

РЕПЛЕК - аптека бр.4 (до Стопанска комора)

02/3130-170


СОВЕТУВАЛИШТА и ПРИФАТИЛИШТА

СОС - ЗА ПОМОШ ОД ДРОГА

0800 11-444

СОС - ИНФОРМИРАЊЕ, ПРЕВЕНЦИЈА И СОВЕТУВАЊЕ ЗА ХИВ/СИДА

02/3128-067
02/3176-950

"ДОВЕРБА" - Советувалиште за дрога

02/3067-713

СОС - КРИЗНИ СОСТОЈБИ НА ДЕЦА И МЛАДИ

0800 12-222
02/3136-400

СОС - ЗА ЖЕНИ И ДЕЦА ЖРТВИ НА НАСИЛСТВО

9700

"ШЕЛТЕР - ЦЕНТАР" - Прифатилиште за жени и деца - жртви на насилство

070/505-931
070/520-639

"НАДЕЖ" - Кризен центар за жртви од насилство

02/3175-516
02/3173-424

СОС - ИНФОРМАЦИИ И ПРЕВЕНЦИЈА ОД ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ

0800 11-111
02/2777-070

"СРНА" - Друштво за заштита на животните

02/3297-234

СТАЦИОНАР - МИРКОВЦИ

02/2666-392


Bookmark and Share


24FUDBAL.com.mk

Македонија | И натаму е неизвесна иднината на нашиот репрезентативец...
Италија | Тимот од Милано го „тресе“ италијанската полиција, се бараат фин...
Англија | Ерменецот се чини дека се збогуваше со своите соиграчи од „Олд Тр...
Германија | Искусниот стратег од клупата на Баерн Минхен критички настроен...

Mobile24.mk

ГАЛЕРИЈА

ИГРИ

Pirates and Treasure
Sniper team
Shopping Cart Hero 3
Achilles 2
Hey You Are a Box
Let the Bullets Fly 2

Hot & Sexy

Џејлајн е царица на сите задници со својата позадина и бразилска градба...
Сексапилната руска докторка влезе кај пациентот и веројатно сакаше да го мотивира да...
Мис Велнес убавиците позираат со нивните големи и совршени облини на плажа...